23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Det digitala fakturaflödet – så gjorde Monitor ERP System

| Medlemsnyhet | Företag Monitor ERP System AB

Monitor ERP System har nyligen gjort en stor genomgång av alla sina leverantörer i syfte att digitalisera fakturaflödet så långt det är möjligt, en effektivisering som har gett besparingar av både tid och pengar.

Under det senaste året har Monitor ERP System gjort en stor insats för att digitalisera sitt fakturaflöde. Helt enkelt att byta ut pappersfakturor mot digitala och elektroniska format, så långt det är möjligt.

Att ha uppdaterad information i leverantörsregistret är en förutsättning för ett effektivt fakturaflöde i MONITOR. Till exempel med aktuell kontaktinformation till alla leverantörer. Leverantörernas organisationsnummer och företagsnamn har i stor utsträckning stämts av för att rätt leverantör ska matchas vid inläsning av fakturor i MONITOR. Och sist men inte minst, en ifylld attestkod på leverantören gör så att fakturan skjuts ut i attestflödet efter inläsning i MONITOR.

Julia Sjödin, ekonom på Monitor ERP System, berättar mer om projektet:

– Vårt syfte med det här digitaliseringsprojektet har varit att effektivisera vårt arbetssätt kring leverantörsfakturor. Vår förhoppning var att spara in på såväl tid och pengar, som att samtidigt uppnå en mer kvalitetssäker fakturahantering, och det har vi definitivt uppnått, säger hon.

Ett digitalt fakturaflöde är flexibelt och kostnadseffektivt. Du kan utföra det från din vanliga arbetsplats eller från hemmakontoret, och du får alltid fakturorna i realtid med fakturauppgifter som blir förifyllda i MONITOR. I stället för tidigare manuellt arbete kan du lägga tid på mer värdefulla arbetsuppgifter, som till exempel kostnadsanalys.

Med ett digitalt fakturaflöde bidrar du även till en hållbar miljö med minskade pappersutskrifter och minskade transporter av pappersfakturor.

– Vi vill visa hur enkelt MONITOR gör ditt fakturaflöde. Vårt egna digitaliseringsprojekt blev väldigt lyckat och med den här filmen hoppas vi kunna inspirera våra kunder till att följa med på digitaliseringsresan in i framtiden. Den resan gör oss själva och våra kunder mer effektiva, ökar kvaliteten och sänker våra kostnader, säger Julia Sjödin.

Läs mer på vår hemsida Klicka här


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Monitor ERP System AB

Trädgårdsgatan 7
824 26 Hudiksvall
Sverige
Monitor ERP System AB

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.079