23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Upptäck funktionella gångjärn & flexibla skärmfästen

| Medlemsnyhet | Företag Aero Materiel AB

Välj flexibla lösningar för din applikation oavsett konstruktion.

Hitta rätt motstånd med positionsgångjärn
Våra positionsgångjärn finns med olika motstånd och öppningsvinkel för bästa känsla. Positionsgångjärn har inbyggdt motstånd för att stanna i ett eller flera lägen så att luckan inte stängs igen oavsiktligt. Våra positionsgångjärn gör det enkelt att fälla upp eller ner tex en bordsskiva och att den stannar i önskat läge. Fjäderfunktionen utmärker positionsgångjärnets funktionalitet så att luckan håller sig öppen i önskat läge.

Skärmfästen för invändig interiör
Våra skärmfästen används för att stödja GPS skärmar och navigationsenheter. Positionstekniken gör att skärmen behåller sin justering även om krafterna vid förflyttning av fordon på ojämn mark är stora och vill ändra på inställningen. Skärmfästena är perfekt i mobila applikationer där man enkelt vill justera inställningen utan att behöva extra låsning för att behålla önskat läge, med rätt fäste är skärmen stabil trots de krafter som påverkar vid accelerationer och häftiga inbromsningar.

Installera skärmfästen i utrustningen för självbetjäning
Idag är e-handelsskåp integrerade i samhället för att möta behovet av flexibilitet till slutkonsumenten som snabbt önskar leverans i ett självbetjäningsskåp utan att besöka fysisk butik. Med flera självbetjänings- och utlämnings stationer placerade i samhället finns behov av integrerade pekskärmar. För att hämta ut varorna krävs en pekskärm som gör det möjligt att öppna rätt skåp för att få ut din beställning. 

Vi hjälper dig att hitta tekniska komponenter för att lösa ditt behov. Välj flexibla lösningar för din applikation oavsett konstruktion. Tillsammans med vår erfarenhet och våra globala leverantörer kan vi guida dig till rätt i val av lås, gasfjäder eller gångjärn. 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Aero Materiel AB

Österängsvägen 16
554 63 JÖNKÖPING
Sverige
Aero Materiel AB

Bilder och video

Skärmfästen för invändig interiör och datorskärm från Aero Materiel

Tipsa en kollega

0.11