23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

SMC släpper ny produktöversikt med över 50 produktnyheter

| Medlemsnyhet | Företag SMC Automation AB

Nu lanseras Produktöversikt 8.0 med över 50 produktnyheter inom industriautomation samt ett antal översikter och urvalstabeller som guidar användaren. Samtidigt som den tryckta katalogen släpps även en digital, bläddringsbar utgåva.

SMC är sedan länge en heltäckande leverantör av automationslösningar. Med rötter inom industripneumatik och tryckluftsdriven automation har företaget utvecklat sitt sortiment till att omfatta allt från elektriska linjärenheter och trådlösa kommunikationssystem till processventiler och utrustning för neutralisering av statisk elektricitet. Allt som allt finns idag 12 000 grundartiklar och 700 000 varianter i SMC:s produktportfölj. Produktöversikten presenterar ett urval av dessa och är framtagen som ett hjälpmedel till den breda kundgruppen.

Med den utvecklingstakt som SMC håller så lanseras det ett stort antal nya produkter varje år. Produktöversikt 8.0 innehåller fler än 50 produktnyheter, till exempel en superkompakt ventilserie, ett system för trådlös kommunikation med ventilramper och en modulär luftberedning med slät profil.

Kundperspektivet har varit vägledande vid framtagandet av den nya översikten. På innehållet märks det bland annat genom det utökade antalet översikter och samlingstabeller som guidar användaren till rätt serie och storlek. Den digitala utgåvan av Produktöversikt 8.0 är ett komplement till SMC:s hemsida www.smc.nu.  Både den tryckta och den digitala produktöversikten kan erhållas via: SMC produktöversikt 8.0 

Mycket information är numera digitaliserad och ändå ser vi att den tryckta produktöversikten fortfarande utgör ett mycket uppskattat och viktigt hjälpmedel för våra kunder och medarbetare. Den här gången har vi dessutom lagt lite extra energi på att göra den digitala versionen ännu enklare att använda och navigera i” säger Aniene Cading, produktlanseringschef på SMC.

SMC Produktöversikt 8.0 kan beställas här.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
SMC Automation AB

Ekhagsvägen 29
141 71 Segeltorp
Sverige
SMC Automation AB

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.122