23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Intuitivt lås till specialfordon

R4 -lås ger möjlighet till rätt upplevelse när man öppnar och stänger en lucka eller dörr. Den robusta helheten gör att stängning av luckan sker intuitivt med ett lätt tryck på dörren eller luckan.

R4 låssystem med en intuitiv känsla

Låsningspunkten (R4 låsmekanismen) kan väljas eller flyttas till lämpligt ställe. Låspunkten kan väljas fritt, dvs placering av låsmekanismen, som kontrolleras med vajer. R4 låssystemet består normalt av upp till tre komponenter för bästa lösning att öppna och stänga. Låssytemets handtag och lås kopplas ihop med en vajer så att dörren öppnas smidigt. Stäng enkelt genom att slå igen den till låst läge.

Klicka här för ladda ner broschyr om R4-lås!

Låssystemet passar för utvändig låsning på jalusidörrar och sidopaneler. Välj mellan en eller flera låspunkter på tex bärgningsbilar, mindre lastbilar och brandbilar. Med en splitter kan du öppna två lås med ett handtag alternativt öppna ett lås både från insida och utsida.

Justering och vinkling i trånga utrymmen
 Skärmfästet finns med flera funktioner som gör det möjligt att få plats med stora skärmar i trånga utrymmen. Ett monitorfäste eller en monitorarm lämpar sig i räddningsfordon där man snabbt och smidigt behöver komma åt datorskärmen men har en liten arbetsyta. Vinkla, höjdjustera eller rotera ut med monitorarm från vägg till rätt arbetsställning.

Skärmfäste för terräng 
Våra skärmfästen används för att stödja GPS skärmar och navigationsenheter. Skärmfästena är perfekt i mobila applikationer där man enkelt vill justera inställningen utan att behöva extra låsning för att behålla önskat läge, med rätt fäste är skärmen stabil trots de krafter som påverkar vid accelerationer och häftiga inbromsningar.

/Aero Materiel

Aero Materiel AB
Österängsvägen 16
554 63 JÖNKÖPING
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562578079

Tipsa en kollega

0.031