23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Säkerhetssystem till datacenter

| Medlemsnyhet | Företag Aero Materiel AB

Trygga lås som är enkla att integrera, kostnadseffektiva samtidigt som de uppfyller kraven på säkerhet för racknivå med elektroniskt låssystem. Våra lås monters enkelt till applikationer för luckor, övervakning och där intrångsskydd efterfrågas.

Lås med förbättrad säkerhet
Ge rätt access till dina medarbetare i rackskåp med intelligent låsning för ett helt datacenter. Våra elektriska lås med bluetooth är en utmärkt lösning. Du kan säkerställa din medarbetares access och behörighet. Välj mellan bluetooth, RIFD kort, pinkod eller tvåverifieringskodning. Enkelt sätt att säkerställa att rätt person får rätt access till olika skåp eller rum i datahallar. Klicka under för att se filmen på en säker låslösning. Våra lås ger åtkomst till hårdvaruprodukter och hjälper belysningstillverkarna att förbättra installationstiden, förenkla driften och förbättra säkerheten i ett brett utbud av applikationsmiljöer.

EA-BT Bluethooth lås

Bluethooth låset ger full åtkomstkontroll och fjärrövervakning av intelligenta lås utan att behöva ansluta till ett nätverk, eller installera, hantera och underhålla programvaran.

5G Teknologi

Southcos breda produktlinje med dolda och säkra åtkomstlösningar hjälper till att skydda små celler från fysiska hot och ger bättre, starkare och mer pålitliga nätverk.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Aero Materiel AB

BOX 5031
Österängsvägen 16
550 05 JÖNKÖPING
Sverige
Aero Materiel AB

Bilder och video

Lås för It & Telecom, datacenter och rackskåp. Full uppkoppling och säkerhet med lås från Aero Materiel.

Tipsa en kollega

0.047