23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

norelem säkrar tekniken med ny skärmhållare och tillbehör

| Medlemsnyhet | Företag norelem AB

Den globala komponentspecialisten, norelem, har lanserat nya kompakta skärmhållare och tillbehörssortiment som ger säkerhet och flexibilitet för all teknikutrustning inom tillverkningsområdet.

Nytt i norelems tillbehörssortiment är bärarmar, hållare för surfplatta och tangentbordshållare, utformade för att optimera utrymmet i kontor och på fabriksgolv. Komponenterna är gjorda av  höghållfast materialmix i termoplast och aluminium och säkerställer att all industriskärmsutrustning hålls säkert och på plats.

norelems tre nya skärmhållare är 50 mm kortare än de tidigare tillgängliga modellerna, vilket gör dem idealiska för användning i trånga utrymmen.

Dessa modeller inkluderar den kompakta skärmhållaren designad med platsbesparing i åtanke och kan ha en viktbelastning på upp till 10 kg. Det finns också en tyngre, vibrationssäker skärmhållare som har en roterande fläns och är låsbar med en vridjustering på upp till 90 grader. Den kan även hålla en viktbelastning på upp till 25 kg. Den sista skärmhållaren i norelems nya sortiment kommer med en kulled, vilket möjliggör ett 60-graders vridområde och kan ha en viktbelastning på 10 kg.

norelems nya bärarmar är höjdjusterbara och kan förlängas upp till 720 mm, så att skärmar kan placeras i valfri höjd eller vinkel, vilket ger en mer bekväm och rymlig miljö.

Tillsammans med de nya skärmhållarna och bärarmarna är norelems nya hållare för surfplattor och tangentbordshållare perfekta för att hjälpa till att placera en surfplatta eller tangentbord i en viss position, utan att behöva hålla den manuellt. Hållaren för surfplatta fästs direkt på skärmhållarens universalfläns, vilket ger ett säkert ankare för att hålla ihop tekniksystemen i fabriksmiljön.

Marcus Schneck, VD på norelem, säger: ”Genom att lansera vårt nya skärmhållar- och tillbehörssortiment kan vi erbjuda komfort och säkerhet samt maskinkomponenter. När vi flyttar in i en digital tidsålder förstår vi att fabriker och anläggningar nu kräver mer digital teknik. Därför behöver vi ett sätt att presentera information säkert och bekvämt på skärmen”.

Klicka här för mer information om norelems skärmhållare och tillbehör

För mer information om norelem och dess komponentutbud, besök www.norelem.se.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
norelem AB

Wenngarn 443
193 91 Sigtuna
Sverige
norelem AB

Tipsa en kollega

0.078