23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Lås till arbetsfordon, hjullastare & terrängfordon.

Med våra elektriska lås kan fordonsföraren känna sig trygg när de parkerar hjullastaren i skogen utan  uppsyn.

Gör ditt fordon säkert med elektriskt lås
De elektriska låset är uppkopplat med bluetooth till föraren och på så vis kan fordonsägaren
vet om intrång i arbetsfordonet skett.

Kontrollerad rörelse
I tuffa miljöer där vägbanan är ojämn ställs högre krav på att komponenter i fordonet har en kontrollerad rörelse. Med anpassade specialfunktioner i våra positionsgångjärn, friktionsgångjärn, monitorarmar kan man lätt ändra possition. Våra gasfjädrar erbjuder lämplig höjdjustering och dämpning med mjuk och tyst funktion.

N2- låset perfekt för tuffa förhållanden
N2 låset är ett slitstarkt lås som uppfyller alla önskemål för robusta och slitstarka lås som lämpar sig för utomhus miljö. Med T-handtaget är det enkelt att öppna dörren utifrån trots olika väderförhållanden. 

R4- Det lilla låset som klarar höga krafter
Det mekaniska R4 låset har gummi på insidan av låset som gör att ljud reduceras av vibrationer som uppkommer när metallmaterialen möts under färden i terrängen.
―Intuitiv stängning av dörr.
―Klarar 260 kg dörr.
―Klickljud när luckan stängs.
―Elmotor kan kopplas i låset.

E6- rätt motstånd med positionsgångjärn
Positionsgångjärn E6 har ett vridmomentläge som ger motstånd i hela rörelsefältet, vilket gör det möjligt för användare att enkelt placera dörrar, bildskärmar i önskad vinkel - helt öppna, helt stängda eller var som helst däremellan.

Skärmfästen för invändig interiör
Våra skärmfästen används för att stödja GPS skärmar och navigationsenheter. Positionstekniken gör att skärmen behåller sin justering även om krafterna vid förflyttning av fordon på ojämn mark är stora och vill
ändra på inställningen. Skärmfästena är perfekt i mobila applikationer där man enkelt vill  justera inställningen utan att behöva extra låsning för att behålla önskat läge, med rätt fäste är skärmen stabil trots de krafter som påverkar vid accelerationer och häftiga inbromsningar.

Tillsammans med vår samarbetspartner Southco har vi en gedigen erfarenhet när det gäller olika applikationer inom skogsmaskiner och arbetsfordon. Det är en fördel när du väljer våra lösningar som är kompatibla och har design till både interiört och exteriört. Lås som uppfyller kraven som Off Highway branschen efterfrågar robusta, slitstarka och vibrationsdämpande komponenter. Vi har ett brett produktsortiment av mekaniska och elektriska lås, samt positionsgångjärn och friktionsgångjärn som passar dig som konstruerar eller bygger hjullastare, arbetsfordon, gruvmaskiner, terrängfordon eller
jordbruksmaskiner.

Aero Materiel AB
Österängsvägen 16
554 63 JÖNKÖPING
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562578079

Tipsa en kollega

0.078