23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Rätt komponenter till elfordon ger säker förvaring.

| Medlemsnyhet | Företag Aero Materiel AB

Våra slitstarka lås ger säker förvaring med funktion som klarar öppning och stängning av luckor under flera år till ert elfordon, elcyckel, el-budbil eller påbyggnad. 

Med våra komponenter till dig som ingenjör och designer kan vi på Aero Materiel erbjuda produkter som ger dig flexibilitet att montera på din applikation. Vi har lås för flera applikationer i din konstruktion som ger el-fordonen bättre säkerhet.

  • Positionsgångjärn med konstant vridmoment som håller lock, dörrar och bord rätt placerad i valfri position. Positionsgångjärnen kan beställas i flera modeller och beroende på vilket motstånd som önskas kan  placering och justering anpassas till din applikation. 
  • Push-to-close lås med dubbla låspunkter är en pålitlig lösning för många designutmaningar och säkerställer att innerdörrar och paneler förblir stängda och säkert spärrade när fordonet är i rörelse.
  • Elektroniska låslösningar (EAS), intelligenta elektroniska lås som erbjuder fjärrkontroll och spårbarhet med gränssnitt mot molnbaserade plattformar.
  • Gasfjädrar med indivuduellt anpassad kraft för att lyfthjälpen ska passa för din lucka. Välj önskad kraft för att anpassa gasfjäädern som du önskar. 

Lås anpassade för leveransfordon
Robusta lås som säkrar upp att innehållet i leveranserna inte påverkas av yttre faktorer under färden till slutdestinationen. De robusta låsen passar perfekt för utvändig installation och montaras enkelt i applikationen. Lång livslängd och hållbarhet i kombination med att låsen klarar det tuffa klimatet och utomhusmiljön. När transportörer leverarar gods under färden i elfordon, parkeras fordonet och låses fast. Gods av värde behöver säkerställas att de är i tryggt förvar när inte full uppsyns finns på fordonet. För att undvika att luckor och lådor öppnas av annan person än chaffören erbjuder vi trygga lås. Med våra lösningar kan fordonet lämnas säkert utanför leveransadressen. 

Framtidsutsikten inom elfordon
Med den utvecklingen som sker ser vi att det i framtiden levereras paket  med större värde och då är det extra viktigt att leveransen är säker och att varorona inte förlyttas under färden. Med låsen är det säker att ingen vandalisering kan ske under tiden som elfordonet står parkerat på gatan i stadtskärnan.

Vår trendspanning till varför företag väljer elforon som en leverans tjänst: 
- Snabb leveransmöjlighet
- Minskad miljöpåverkan med valet av elfordon
- Minskad risk för skadade paket då chaffören har bättre uppsikt under färden.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Aero Materiel AB

BOX 5031
Österängsvägen 16
550 05 JÖNKÖPING
Sverige
Aero Materiel AB

Tipsa en kollega

0.063