23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Aero Materiels digitaliseringsresa

| Medlemsnyhet | Företag Aero Materiel AB

Idag en digital lås, gångjärn och gasfjäder leverantör!

Den digitala transformationen

Aero Materiels digitaliseringsresa startade när Viktor Benderius klev in som ny VD år 2018. Sedan dess har Aero Materiels digitaliseringsresa utvecklats framåt.

Viktor som chef, bryter ny mark med sitt innovativa ledarskap där hela verksamheten får följa med på företagets digitala transformation. Genom att förbättra processer, rutiner och utveckla arbetssätt har Viktor som ledare fått organisationen att bli en mer digital arbetsplats. Genom att ta till vara på tekniken och utveckla verksamheten för framtiden har Aero Materiel tagit ett modigt kliv som lett till framgång i det globala nätverk som organisationen arbetar med idag. 

Omvandla kompetens med digital närvaro 

Vi började med att kartlägga hur vår verksamhet skulle kunna arbeta på ett nytt sätt utifrån de digitala verktyg som fanns tillgängligt idag. Att springa bakom utvecklingen fungerar under en kortare tid men inte långsiktigt.

Genom att förvärva den kompetens som redan fanns i organisationen och addera digitala tekniker har vi kunnat erbjuda vår tekniska kompetens mot alla våra kunder i Sverige, Finland och övriga länder i Europa, säger Viktor Benderius VD, Aero Materiel.

Lansering av ny e-handel 

Vår nya hemsida med 30.000 produkter gör det möjligt för oss att möta våra kunder behov. En digital satsning som ger ökade möjligheter för kunder att ta del av våra tekniska lösningar och produkter. På hemsidan går det att se hela produktsortimentet, beställa produkter och få kundanpassade gångjärn och gasfjädrar.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Aero Materiel AB

BOX 5031
Österängsvägen 16
550 05 JÖNKÖPING
Sverige
Aero Materiel AB

Tipsa en kollega

0.063