23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nyfiken på smarta lösningar?

| Medlemsnyhet | Företag Aero Materiel AB

Vi erbjuder komponenter som underlättar utveckling av specialfordon.

R4 låssystem ger en intuitiv känsla
R4 ger möjlighet till rätt upplevelse när man öppnar eller stänger en lucka eller dörr. Den robusta helheten är att stängning av luckan sker intuitivt med tryck på dörren eller luckan.  Låsningspunkten (R4 låsmekanismen) kan väljas eller flyttas till lämpligt ställe. Låspunkten kan väljas fritt, dvs placering av låsmekanismen, som kontrolleras med vajer.

R4 låssystemet består normalt av upp till tre komponenter för bästa lösning att öppna och stänga. Låssytemets handtag och lås kopplas ihop med en vajer så att dörren öppnas smidigt. Stäng enkelt genom att slå igen den till låst läge.

Låssystemet passar för utvändig låsning på jalusidörrar och sidopaneler. Välj mellan en eller flera låspunkter på tex bärgningsbilar, mindre lastbilar och brandbilar. Med en splitter kan du öppna två lås med ett handtag alternativt öppna ett lås både från insida och utsida.

Hitta rätt motstånd med positionsgångjärn
Våra positionsgångjärn finns med olika motstånd och öppningsvinkel för bästa känsla. Positionsgångjärn har inbyggdt motstånd för att stanna i ett eller flera lägen så att luckan inte stängs igen oavsiktligt. Våra positionsgångjärn gör det enkelt att fälla upp eller ner tex en bordsskiva och att den stannar i önskat läge. 
Positionsgångjärn är en flexibel funktion så att luckan stannar i rätt läge.
Fjäderfunktionen utmärker positionsgångjärnets funktionalitet så att luckan håller sig öppen i önskat läge.

Aero Materiel som leverantör
Som leverantör ser vi att behovet av komponenter som klarar tuffa miljöer ökar hos våra kunder. Vi erbjuder smarta lösningar till flakchassier, dragbilar, släpvagnar, skåpbilar, bärgningsbilar och specialfordon. Till dig som påbyggare kan vi på Aero Materiel erbjuda lösningar som passar i flera olika applikationer i din konstruktion. Vårt breda produktsortiment av används i många olika tillämpningar inom specialfordon, påbyggnad och anpassning. 

Kontakta oss om du vill veta mer! 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Aero Materiel AB

BOX 5031
Österängsvägen 16
550 05 JÖNKÖPING
Sverige
Aero Materiel AB

Bilder och video

Friktionsgångjärn med rätt motstånd från Aero Materiel Aeromateriel Logo

Tipsa en kollega

0.125