23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Där justering och rätt vinkel krävs i applikationen

| Medlemsnyhet | Företag Aero Materiel AB

Våra dynamiska fästen till skärmar är lämpliga till flera användningsområden och levereras idag till våra kunder inom medicin, självbetjäning, specialfordon, industrimaskiner och arbetsfordon.

Medicinbranschen

Våra utbud på skärmfästen och stativ för monitorer förekommer vanligtvis inom medicinutrustning, laboratorieutrustning där varje användare vill ha sin specifika inställning. Med positioneringsteknik går det att justera höjd och vinkel i skärmfästen för rätt placering av datorskärmar. De dynamiska fästena är konstruerade för aktiv användning och rörelse för flera riktningar i krävande miljöer så att skärmen aktivt kan justeras med en hand. Inom medicinbranschen finner du våra skärmstativ, väggfäste och monitorarmar monterade i applikationer som:

 •  Andningsskydd och ventilatorer till endoskopi
 • MR- scanning maskiner       
 • Sjukhusvagnar med olika utrustning
 • Ambulanser där datorskärmen enkelt ska vinklas ut för arbetsställning
 • Skärmar på vagnar med hjul eller för bänkar med datorer

 

Installera skärmfästen i utrustning för självbetjäning

Idag är e-handelsskåp integrerade i samhället för att möta behovet av flexibilitet till slutkonsumenten som snabbt önskar leverans i ett självbetjäningsskåp utan att besöka fysisk butik. Med flera självbetjänings- och utlämnings stationer placerade i samhället finns behov av integrerade pekskärmar. För att hämta ut varorna krävs en pekskärm som gör det möjligt att öppna rätt skåp för att få ut din beställning. Integrerade skärmar finns på fler och fler platser i vardagen som kräver flexibla fästen, exempelvis:

 • Mataffärer
 • Bensinstation
 • Parkeringsmätare
 • Laddningsstationer
 • Vägtullar
 • Vårdcentral
 • Tandvård

 

I räddningsfordon där utrymmet är trångt krävs flexibel konstruktion

Inom specialfordon, påbyggnad och räddningsfordon används monterade skärmfästen för tillämpningar i förarmiljön där skärmar och datorer används för rapportering och dokumentering av utförda uppdrag. Skärmfästen och skärmjustering finns vanligtvis i konstruktioner som kräver ergonomi och säker positionering. Skärmfästet finns med flera funktioner som gör det möjligt att få plats med stora skärmar i trånga utrymmen. Ett monitorfäste eller en monitorarm lämpar sig i räddningsfordon där man snabbt och smidigt behöver komma åt datorskärmen men har en liten arbetsyta. Vinkla, höjdjustera eller rotera ut med monitorarm från vägg till rätt arbetsställning.

Industrimaskiner

Lämpliga för industrimaskiner för att enkelt flytta skärmen och justera den efter olika tekniker som arbetar vid samma maskin. Skärmfästet underlättar ergonomi vid arbetet nära maskinens skärm när rätt positionering och vinkel fälls in för teknikern som arbetar med maskinens programvara.

Off highway och arbetsfordon.

Inom skogsmaskiner, arbetsfordon och jordbruksutrustning används våra skärmfästen för att stödja GPS skärmar och navigationsenheter. Positionstekniken gör att skärmen behåller sin justering även om krafterna vid förflyttning av fordon på ojämn mark är stora och vill ändra på inställningen. Skärmfästena är perfekte i mobila applikationer där man enkelt vill justera inställningen utan att behöva extra låsning för att behålla önskat läge, med rätt fäste är skärmen stabil trots de krafter som påverkar vid accelerationer och häftiga inbromsningar.   

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Aero Materiel AB

BOX 5031
Österängsvägen 16
550 05 JÖNKÖPING
Sverige
Aero Materiel AB

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.078