23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ta fram dina egna prototyper, kör små serier – bli flexibel

| Medlemsnyhet | Företag Solectro AB

Ta fram dina egna prototyper, kör små serier – bli flexibel. Med Datron neo går det snabbt och enkelt att komma igång med CNC-fräsningen.

Från produktidé till produktion
Med Datron neo har ni möjligheten att utveckla era produktidéer in-house. Med Datron neo kan ni snabbt och enkelt bli er egen leverantör och kanske samtidigt någon annans leverantör. Ni får möjligheten att vara flexibel och att anpassa er för en varierande marknad och världssituation. Ni kan enkelt bestämma om ni önskar fräsa endast en prototyp, en liten serie, en stor serie eller kanske bara utföra en snabb ändring på en redan fräst detalj för en direkt anpassning.   

Med Datron neo går det snabbt och enkelt att komma igång med CNC-fräsningen. Med en enkel installation och ca 1 -2 dagars utbildning är ni redo för att påbörja CNC-fräsningen av era produkter.
Inom kort kommer vi att kunna genomföra våra utbildningar online, Datron neo är konstruerad för att kunna installeras via ett plug and run system.

Datron neo har en tydlig och intruerande display, designen liknar en smartphones interface med självförklarande ikoner som guidar genom förloppet. Det är enkelt att följa maskinens aktuella status via en "run screen". Setup funktionen i Datron neo är kamera-assisterad och hanteras med "swipe"-rörelser.

Datron neo är kompatibel med de flesta ledande CAM leverantörerna och tilläggsdata från CAM kan användas.

Boka en virtuell live-demo
Kontakta en säljare redan idag för att veta mer, få en kostnadskalkyl och boka en virtuell live-demo så att ni kan få uppleva hur snabbt och enkelt det är att få fram en färdig detalj med det vägledande, smarta och enkla arbetsflödet på bara fyra steg. Boka virtuell live demo

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Medlemsnyhet

Företag
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Tipsa en kollega

0.112