23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

En fräsmaskin som gör det snabbt och enkelt att ställa

| Medlemsnyhet | Företag Solectro AB

Med en DATRON fräsmaskin uppnås en betydligt kortare tillverkningstid och en högre kvalitet på bearbetningen. DATRON är specialiserade på frästekniken High-Speed-Cutting.

Med en DATRON fräsmaskin uppnås en betydligt kortare tillverkningstid och en högre kvalitet på bearbetningen. DATRON är specialiserade på frästekniken High-Speed-Cutting, den höga matningshastigheten bidrar till en överlägsen ytkvalitet och därmed behövs oftast inte någon efterbearbetning.

Ju snabbare snitthastighet desto lägre snittkraft och därför lämpar sig HSC-tekniken särskilt bra för bearbetning av tunnväggiga detaljer. Spindelkraften används optimalt och den spånvärme som uppstår transporteras till största del bort tillsammans med spånorna, vilket medför att det inte uppstår någon deformering av detaljen. 

Med en DATRON fräsmaskin är det snabbt och enkelt att ställa om maskinen för nästa bearbetnings-uppdrag. DATRONs maskiner lämpar sig för bearbetning av plattmaterial i aluminium, mässing, plast eller fasförbundna material.

Kombinationen av en DATRON fräsmaskin, effektstarka tillbehör och fräsverktyg av mycket hög kvalitet garanteras högsta kvalitet, precision och processäkerhet för er tillverkning.

SOLECTRO AB
www.solectro.se

 

 

Medlemsnyhet

Företag
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Tipsa en kollega

0.078