23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Profilera ditt företag genom inredningen! Profilera ditt för

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Det är enklare än vad du tror

Har ni precis bytt lokaler, eller tycker du bara att det ska till det där lilla extra, ett ansiktslyft för att både motivera kunder och anställda? 

Det är faktiskt förvånansvärt enkelt att skapa den look du vill ha på kontoret eller möteslokaler. Du behöver inte betala dyra summor för att få en inredningsarkitekt att göra det, om du redan vet vad du vill ha. Du kan enkelt hitta möjligheter online för att skräddarsy en lösning för dig där både möbler och väggdekorationer blir precis som du vill ha dem! 

Så väljer du rätt inredning 
Du har säkert redan en favorit bland möbeltillverkare, oavsett om den heter Kinnarps, Ikea eller något helt tredje. Gå in på deras hemsida så kommer du att upptäcka att de flesta företag idag har program där du enkelt kan ladda upp planteckningar eller fylla i storleksförhållanden och få en virtuell inredningsguide, som både kan ses i 3D och printas. Och steget därifrån till att beställa och få hemkört är oftast mycket enkelt.  

Kom bara ihåg att du ska ge den rätta känslan, och vara konsekvent i din inredning, oavsett om det handlar om receptionen, kontorsrum eller butiksyta, eftersom utseendet har stor betydelse för hur kunder och affärsförbindelser uppfattar dig och ditt företag. Och glöm inte bort dina väggar. 

Rätt vägg betyder så mycket 
Färger betyder mycket för människors psyke, och den färg du väljer på dina väggar kommer helt klart påverka dina kunder. Många gånger kan det bästa vara att köra med säkra kort och välja en ljus nyans, exempelvis off-white, men du ska vara försiktig så att du inte är så säker att resultatet blir tråkigt. 

Du är ju stolt över ditt företag, så ta chansen att visa upp vad ni gör på den bästa, och billigaste reklamyta som kan erbjudas, era väggar. Om ni har vackra bilder av god kvalitet är det en utmärkt idé att välja att investera i fototapeter, så att klienter och kontakter direkt ser era produkter i action och vet vad ni står för. 

Väl valda väggdekorationer kan bidra till att förstärka ditt företags ansikte utåt samtidigt som de kan påverka dina kunders tankegång i positiv riktning. Genom fototapeter har du chansen att få exakt de unika väggar som du alltid gått och drömt om, och som ger ditt företag den extra edge som behövs för att vara marknadsledande. 

En annan lösning för dina väggar kan vara att ha företagets ledord eller motiverande citat i form av väggstickers i mötesrum eller hall-väggar. Du kan välja färger och storlek så att de matchar belysning och övrig stil som avtalats.  

Växter som renar luften 
Kom ihåg att dina anställda och dina kunder ska ha en behaglig upplevelse så ge dem en upplevelse som inte bara är visuellt behaglig utan också hälsosam.  Växter överlag tar upp koldioxid och producerar syrgas som vi andas, och de ser till att vi får en bra luftfuktighet. Guldpalm är ett exempel på en vacker växt som inte bara är en mycket bra luftfuktare men som också avgiftar flera av de skadliga ämnen som annars följer med kontorselektronik.  

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Tipsa en kollega

0.079