23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Arbetar du med räddningsfordon? Vi har komponenterna för dig

Arbetar du som konstruktör eller påbyggare och ritar in komponenter till en teknisk lösning. Aero Materiel ger tre tips på lösningar för användningsområden av komponenter som lämpar sig för räddningsfordon.

1. Lättåtkomligt i trångt utrymme 

Ett skärmfäste eller en monitorarm är en perfekt lösning när det är svårt att få till rätt placering av en produkt som behöver vara lättåtkommlig i ditt fordon. Monitorarm finns med flera funktioner som gör det möjligt att få plats med stora skärmar i trånga utrymmen. Ett monitorfäste eller en monitorarm lämpar sig i räddningsfordon där man snabbt och smidigt behöver komma åt datorskärmen men har liten arbetsyta. Vinkla, höjdjustera eller rotera ut  med monitorarm från vägg till följsam arbetsställning.

  • 360 graders rotation
    Höj och sänkbar
    Steglös justering i alla leder! 

2. Hitta rätt motstånd med friktion i ett positionsgångjärn

Våra positionsgångjärn finns med olika motstånd och fjäderfunktion för att anpassas till bästa känsla. Positionsgångjärn har rätt motstånd för att öppnas och stanna i ett eller flera lägen så att luckan inte stängs igen oavsiktligt. Våra positionsgångjärn gör det enkelt för sjukvårdspersonal att fälla ner tagentbordet och att det stannar i önskat läge i räddningsfordonet.

  • Positionsgångjärn är en flexibel funktion så att luckan stannar i rätt läge.
    Fasta lägen utmärker positionsgångjärnets funktionalitet så att luckan håller sig öppen i önskat läge.

 

3. Inventera enkelt och smidigt genom att installera vårt C2 lås.

I trånga utrymmen där man enkelt behöver komma åt sjukvårdsmaterial är det viktigt med rätt lås för enkel inventering. När räddningsfordon kommer på plats är det brådskande. Personal hämtar förband i lådor och öppnar snabbt luckor för medicinering.

Vårt C2 lås underlättar inventeringen då låset indikerar för vilka skåp och lådor som sjukvårdspersonalen har öppnat vid uryckning. Finessen med det mekaniska låset är att inventeringen blir enkel och tidseffektivt med färgindikeringen på låset som visar om luckan öppnats eller ej.  

  • Mekaniska lås är enkelt, säkert och tryggt.
    Låset ger en indikation på vilka skåp som har öppnats.
    Tidseffektivt

 

Aero Materiel AB
Österängsvägen 16
554 63 JÖNKÖPING
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562578079

Tipsa en kollega

0.078