23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Metrol Springs gasfjädrar ger effektiv och säker kontroll

| Medlemsnyhet | Företag Lesjöfors AB

Metrol Springs är ett nytt bolag i Lesjöfors. Deras kundanpassade gasfjädrar passar många kundbehov och lösningarna är effektiva, enkla att använda och säkra. Ett exempel är en utdragbar skena för ett städ som utnyttjar bilens utrymme effektivt.

N & J Aluminium som tillverkar aluminiuminredningar till arbetsfordon hade i ett kundcase behov av att ta fram en utdragbar anordning monterad inuti en metallram för ett städ som måste hålla för tunga material och krafter. Metrol Springs löste utmaningen genom en gasfjäder som monterades på en utdragsskena under städet.

 Effektiv och säker lösning

Gasfjädern gör att metallramen kan förlängas och dras tillbaka under kraft, vilket gör att städet enkelt kan förflyttas. Aeren Bullman, Creative Lead på Metrol Springs berättar mer om speciallösningen:

Gasfjäderlösningen för N & J Aluminium utnyttjar inte bara utrymmet i bilen på bästa sätt utan ger också en enkel och säker användning. Den här typen av lösning är vardag för oss, även om denna applikation var unik. Funktionen är oftast densamma i olika typer av användningsområden.

Här kan du se ett filmklipp på gasfjädern för N & J

 Kapacitet och kompetens tillförs

Metrol Springs är Storbritanniens största tillverkare av verktygsgasfjädrar och specialtillverkade gasfjädrar och exporterar högkvalitativa produkter över hela världen. Företaget tillför Lesjöfors ytterligare kapacitet, kompetens och produktomfång och stärker koncernens globala marknadsledande position. Metrols gasfjädrar har en räckvidd upp till 20 000 daN (dekaNewton), jämfört med standardutbudet som sträcker sig till 4 000 daN, vilket öppnar nya möjligheter för Lesjöfors kunder.

 Våra konstruktörer kan specialdesigna gasfjädrar som sedan tillverkas i högkvalitativa material för en mängd applikationer. Vi kan anpassa designen till den längd, koppling och fästpunkt som önskas i vår produktion. Kontakta oss gärna för frågor och beställningar, säger Aeren Bullman.

Kontaktinformation

För kundtjänst och mer information, kontakta vårt tekniska team på +44 1604 499 332 eller e-post sales@metrol.com. Du kan självklart också vända dig till din vanliga kontaktperson i Lesjöfors.

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Lesjöfors AB

Köpmannagatan 2
652 26 Karlstad
Sverige
Lesjöfors AB

Tipsa en kollega

0.063