23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

SCHUNK vinnare i kategorin " Crowd of the year 2018-2019

På Elmiadagen den 21/1 arrangerades Elmia Spark Award för första gången i Elmias historia

Vinnare i kategori: Crowd of the year 2018-2019 gick till SCHUNK!
” Vi är fantastiskt glada och stolta över detta pris. Vi gör ett bra mässarbete där förberedelse, genomförande och efterarbete inför mässan är avgörande. Vi försöker hela tiden att utveckla vårt mässkoncept.  På Elmia Automation 2018 kom vi upp till en rekordnivå med mässbesökare, säger Petra Israelsson, Marketing, SCHUNK Intec AB”

”Personliga mötet är viktigt. Produktionsmässor i allmänhet och Elmia Automation i synnerhet är Sveriges bästa plattform för våra kunder, säger Tomas Berg, General Manager på SCHUNK”

Juryns motivering:
Ett deltagande byggt på en solid grund av de kritiska ingredienserna i ett framgångsrikt mässdeltagande: tydliga mål, marknadsföring före mässan, väl förberedd monterpersonal och genomtänkt uppföljning av resultatet. Det faktum att de resulterade i 1000 nya kontakter bevisar tesen att när mässor används korrekt leder det till ett högt RoE= Return on Events

I maj kommer SCHUNK att ställa ut på Elmia Automation den 12-15 maj. Där kommer ni att få se SCHUNKs spännande nyheter inom uppspänning och automation.

 

 

Schunk Intec AB
Box 190 57
Morabergsvägen 28 (besöksadress)
152 26 Södertälje
Södertälje kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561346320

Tipsa en kollega

0.032