23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Perfekt precisionsbearbetning

norelem utökar utbud av positioneringsverktyg.

Verktygsmaskinssystem kan dra nytta av förbättrad hantering, mer exakt positionering och längre servicecykler, eftersom norelem fortsätter att utöka sitt sortiment av precisionsslidstyrningar. Verktygsmaskinssystem kan dra nytta av förbättrad hantering, mer exakt positionering och längre servicecykler, eftersom norelem fortsätter att utöka sitt sortiment av precisionsslidstyrningar.

Stränga komponentspecifikationer inom en rad branscher kräver att delar enkelt och snabbt placeras vid maskinverktyget. Med tanke på de täta toleranserna i hanteringssystem, fixturkonstruktion och mät- och testutrustning är noggrannhet kritiskt och kan inte lämnas utan hänsyn. Här kan ett högkvalitativt placeringsbord öka värdet, vilket ger högre precision samtidigt som man bidrar till att upprätthålla höga produktivitetsnivåer.

Precisionsslidstyrningarna är tillverkade i högkvalitativa material samt olika former och storlekar för att passa en mängd olika tillämpningar samt säkerställa förbättrad hållfasthet och monteras på rullager för ökad manövrerbarhet. Slagarmsområdet varierar mellan 10 mm och 150 mm, medan tillgängligheten av precisionsslidstyrningar passar ett brett spektrum av geometrier och säkerställer därmed att det finns en lösning för alla möjliga scenarier.

De har designats för att erbjuda ökad livslängd och hållbarhet, och kan enkelt integreras i ett system tack vare deras diskreta ergonomiska utrymmeskrav.

Marcus Schneck, VD för norelem, förklarar: »Även om industrins behov alltid förändras kvarstår det en ökande efterfrågan på exakt positionering av komponenter. Som ett svar på detta krav ansåg vi att det var viktigt att stärka vår portfölj av positioneringsprodukter.»

»I takt med att vi fortsätter att bygga ut THE BIG GREEN BOOK till mer än 45 000 artiklar, står vi starkare för att tillgodose de olika komponentkraven i branschen än någonsin tidigare.»

Mer information på norelem.se

Det fullständiga utbudet av slidstyrningar finns i THE BIG GREEN BOOK, norelems kostnadsfria katalog över standardkomponenter. THE BIG GREEN BOOK är tillgänglig för beställning eller nedladdning på norelem.se.

norelem AB
Wenngarn 443
193 91 Sigtuna
Sigtuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE5590714795

Tipsa en kollega

0.047