23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

norelem förankrar säkerheten med nya lastöglor och skruvar

| Medlemsnyhet | Företag norelem AB

Från lätt till tungt, från lätt till besvärligt, norelems utbud av lyftkomponenter ger en säkrare lastbärande hantering på arbetsplatsen.

I alla kontors eller industriella miljöer är säker, bekväm lyftning och transport ett krav för medarbetarnas hälsa och säkerhet. Riktlinje 2006/42/EC anger att komponenter och konstruktioner som väger mer än 20 kg ska vara utrustade med lämpliga lyftfästen innan de flyttas.

Lyftkomponenterna från norelem möjliggör säkrare lastning och gör maskiner, byggnadsdelar eller anläggningsdelar och andra tunga föremål gripbara och flyttbara. Komponenterna förhindrar också att lasten faller under transport.

Innehållet i sortimentet är kullagrade bärbultar med självlåsande funktioner där andra lyftkomponenter skulle hindra objektet som ska flyttas, eller om objektet bara behöver flyttas tillfälligt.

"På norelem tar vi välbefinnande väldigt seriöst. När vi börjar prata om föremål som kan väga motsvarande en lastbil så är lyftkomponenter som säkerställer hälsa och säkerhet viktiga”, säger Marcus Schneck, VD för norelem.

 "Vårt utbud av lyftkomponenter klarar att bära allt från 20 kg hela vägen upp till 12 ton."

För lätta och medelstora laster rekommenderas höghållfasta, roterbara lyftöglor i olika storlekar med en bärkraft på upp till 3 ton.

Fästögla utrustade med kullager finns för tyngre laster och mer krävande transporter. Dessa fästöglor kan rotera 360 grader medan de lastas, är fullt bärande från alla håll och har en 4-faldig säkerhet mot brott i alla spänningsriktningar.

Mer information på norelem.se

Det fullständiga utbudet av lyftkomponenter finns i THE BIG GREEN BOOK, norelems kostnadsfria katalog över standardkomponenter. THE BIG GREEN BOOK är tillgänglig för beställning eller nedladdning på norelem.se.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
norelem AB

Wenngarn 443
193 91 Sigtuna
Sverige
norelem AB

Bilder och video

norelem ögleskruvnorelem säkerhetskroknorelem keyvisualnorelem THE BIG GREEN BOOK

Tipsa en kollega

0.062