23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Jumbo filtrerar damm, gas och ånga i laboratoriemiljöer

| Medlemsnyhet | Företag Solectro AB

JUMBO Filtertrolley för laboratoriemiljöer är ett mobilt och tyst aggregat som filtrerar luften så att den blir ren och frisk på arbetsplatsen. Jumbo Filtertrolley är liten, nätt och extremt tyst (> 48 db)

Ren och frisk luft på labbet
JUMBO Filtertrolley för laboratoriemiljöer är ett mobilt och tyst aggregat som filtrerar luften så att den blir ren och frisk på arbetsplatsen. Jumbo Filtertrolley är liten, nätt och extremt tyst (> 48 db) och lämpar sig för en flexibel arbetsplats och kan enkelt anpassas för olika arbetsförhållande.

Eliminerar luftburna partiklar och föroreningar
Jumbo Filtertrolley eliminerar alla ackumulerade luftburna föroreningar. JUMBO Filtertrolley används för extrahering och filtrering för applikationer på manuella arbetsstationer inom medicin och laboratorium, hantverk, men också inom olika industrier. Jumbo Filtertrolley kan varieras och justeras efter olika behov och krav med hjälp av olika filterinsatser, extraktionsarmar och sugkoppar.

Jumbo Filtertrolley passar mycket bra för att extrahera och filtrera mycket fint damm, medicinsk laserrök, lodrök, lukt eller lösningsmedelsångor.


För ytterligare information kontakta Solectro AB
E-mail: solectro@solectro.se

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Medlemsnyhet

Företag
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Bilder och video

Vad är det vi andas in?\nFiltrera inandningsluften med ULT aggregat

Tipsa en kollega

0.063