23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Full fart framåt med skivrattar och handvevar från norelem

| Medlemsnyhet | Företag norelem AB

Specialisten i standardkomponenter, norelem, erbjuder ett brett sortiment av handvevar och skivrattar för att hjälpa maskinoperatörerna att justera eller enkelt ställa in läget på olika delar.

norelems skivrattar används i samband med linjära ställdon och finns på en rad olika maskiner, inklusive valsar och traditionella svarvar, för att flytta arbetsstycken som ska bearbetas längs linjära glidbanor, skenor eller spår.

norelem erbjuder också en rad fasta skivrattar, med 2- och 3-ekrar, som är tillgängliga för att ge operatörerna förbättrad axiell tillgång.

För dem som letar efter ännu snabbare körhastighet kan operatörerna välja norelems handvevar. Utvecklare kan få den bästa komponenten för deras specifika tillämpning, oavsett hur krävande arbetsmiljön är, eftersom de finns i en rad olika material såsom plast, aluminium, duktilt järn eller rostfritt stål.

norelems handvevar finns också med roterande grepp för att minska repetitiva belastningsskador och för att förenkla driften.

Alla delar finns att beställa från THE BIG GREEN BOOK – norelems välkända katalog med över 45 000 standardkomponenter.

”Handvevar och skivrattar är ofta förbisedda men är viktiga komponenter på många maskiner och svarvar. Med så många olika storlekar, typer och material kan vi snabbt leverera de lämpligaste delarna för alla maskiners behov”, säger Marcus Schneck, VD för norelem.

Mer information om våra handvevar och rattar.

Om norelem
norelem är världsledande tillverkare och leverantör av flexibla standarddelar och komponenter för maskinteknik. Företaget levererar mer än 45 000 standardprodukter avsedda för standardmaskiner och driftselement samt automationskomponenter.

98 procent av norelems komponenter finns tillgängliga från lager, med teknisk support för alla våra produkter. Denna omfattande lagerhållning gör det möjligt för norelem att tillhandahålla snabba och pålitliga leveranstider, och beställningar som placeras före 15:00 skickas samma dag. 

Om THE BIG GREEN BOOK
THE BIG GREEN BOOK är både norelems idékatalog och referensbok. Det är den gällande guiden till standardkomponenter.

THE BIG GREEN BOOK kombinerar produktinformation, specifikationer och teknisk information i en enda källa. Den är uppbyggd med hjälp av en logisk sekvens av artikelnummer baserat på produktionsstadier och innehåller referenser för bästa praxis, råd och vägledning. Beställ katalogen gratis eller ladda ner via vår hemsida.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
norelem AB

Wenngarn 443
193 91 Sigtuna
Sverige
norelem AB

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.062