23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Axiallänkar från norelem

Oavsett om man behöver rörelse längs axeln eller komplett klämma, är norelems utbud av axiallänkar lämpliga för tillämpningar där absorberande dragkrafter är nödvändiga.

Axiallänkar används vanligtvis i allmänna konstruktioner såsom gasfjäderaggregat, såväl som i maskin- och fixturskonstruktion. Komponenterna är lämpliga för jobb när rörelse längs axeln krävs.

norelems serie med axiallänkar erbjuder en total vridvinkel på upp till 28°, och kulans rörelse kan styras eller helt låsas i läge med hjälp av spännmuttern.

Det effektiva låsmaskinhuvudet på norelems axiallänkar innebär att stora klämkrafter mellan kulan och hylsan kan uppnås. Spännkraften kan justeras genom att helt enkelt ändra spänningsmomentets åtdragningsmuttern.

Marcus Schneck, VD för norelem, säger: "På norelem ser vi alltid kunden först. Därför hittar du ett omfattande sortiment av högkvalitativa axiallänkar i olika storlekar och anslutningar, lämpliga för alla tillämpningar.

"Våra axiallänkar finns i dubbelsidiga honspår, dubbelsidiga hanspår och spår som är hanar på ena sidan och honor på andra sidan. Alla våra axiallänkar är tillverkade av tungt galvaniserat stål för tillförlitlighet och prestanda. "

Mer information om våra axiallänkar.

Det fullständiga utbudet av axellänkar finns även i THE BIG GREEN BOOK, norelems kostnadsfria katalog över standardkomponenter. THE BIG GREEN BOOK är tillgänglig för beställning eller nedladdning.

norelem AB
Wenngarn 443
193 91 Sigtuna
Sigtuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE5590714795

Tipsa en kollega

0.078