23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Kroken är haken

| Medlemsnyhet | Företag norelem AB

Ingenjörer kan nu dra nytta av ett större utbud av snabba lyftanordningar, eftersom norelem expanderar sitt utbud av glidkrokar för att tillgodose ett större antal lyfttillämpningar än någonsin tidigare.

Krokarna är tillverkade i enlighet med gällande lagstiftning om arbetsutrustning och maskiner och ger ett säkert och bekvämt gränssnitt mellan ett lyftdon och kedja eller lyftstropp, beroende på anordning. Alla modeller är lättillgängliga i olika typer för att passa en rad olika miljöer och med tillhörande hårdvara som standard, och är utrustade med en högkvalitativ smidd metallskyddsspärr som är utformad för att förhindra att laster upp till 10 ton glider av.

Krokarnas utformning säkerställer kompatibilitet med kedjestorlekar mellan 6 och 16 mm, vilket hjälper till att uppfylla de olika lyftkraven för en rad industriella miljöer. Det är bara en av många standardkomponenter som finns i den senaste versionen av THE BIG GREEN BOOK, norelems fullständiga referensguide för design- och maskiningenjörer.

När säkerhet är extra viktigt så stänger norelems utbud av självlåsande och svängbara krokar automatiskt och låses automatiskt under belastning, vilket säkerställer att de är ordentligt stängda under drift. På samma sätt är den nya runda slingkroken idealisk för snabba lyft av textilhissar såsom lyftremmar eller rundslingor, medan säkerhetsaspekterna av konstruktionen förstärks genom ett ytterligare metallås och avrundade hörn. De runda slingkrokarna är färgkoordinerade i enlighet med lyftkapaciteten hos de runda slingorna, vilket gör dem lättare att identifiera.

Marcus Schneck, VD för norelem, förklarar: "Vi tillhandahåller ett omfattande sortiment av standardkomponenter i THE BIG GREEN BOOK, vilket tar itu med de komplexa behoven hos krävande industriella tillämpningar. Vi inser att hisstillämpningar fortsätter att vara en viktig och aktiv del av industrin, och har uppdaterat vårt sortiment i enlighet därmed. Detta positionerar oss starkt för att fortsätta att möta våra kunders och den bredare industrins behov som helhet. "

Mer information om våra krokar


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
norelem AB

Wenngarn 443
193 91 Sigtuna
Sverige
norelem AB

Tipsa en kollega

0.063