23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

RMIG tar steget ut på Instagram: Fokus på City Emotion och kreativ arkitektur

| Medlemsnyhet | Företag RMIG Sweden AB

RMIG lägger nu Instagram till sitt utbud av sociala medieplattformar. Detta görs med en visuell profil och inspirerande användarfall.

Ny RMIG-kanal för kreativ arkitektur
Med en profil på Instagram får RMIG en ny kommunikationskanal med fokus på kreativ arkitektur och användningen av perforerade plåtar och sträckmetall i stadsbilden, här hemma och utomlands. Se den på www.instagram.com/rmig_city_emotion/
 
Den kreativa arkitekturen med estetiken i fokus och högt prioriterad funktionalitet och miljöhänsyn sätter dagordningen idag. Överallt i de stora metropolerna omdefinieras gamla stadsmiljöer utifrån innovativa standarder. Det är inspirerande och ställer krav på nytänkande inom områden som fasadbeklädnad, inredning, utsmyckning, energibesparing och välbefinnande för användarna.

En central del i detta genombrott är perforerad metall som gör att många av de idéer och krav som ligger i tiden kan förverkligas. Tack vare låga underhållskostnader, hög flexibilitet och lång livslängd kan perforerade plåtar och sträckmetall kombinera fördelaktiga egenskaper med hög funktionalitet, exempelvis när de används som klimatvänliga solskydd som håller kontoren svala utan att förbruka energi.

RMIG City Emotion – nu på Instagram
Som världens största tillverkare av perforerad metall har RMIG gått i bräschen för användningen av perforerad metall som kreativ fasadbeklädnad. RMIG City Emotion är ett ambitiöst projekt som erbjuder ett kreativt och kvalificerat samspel och motspel när arkitekter vill lyfta fram sina estetiska visioner genom fasadens beklädnad och funktionalitet.

Det har resulterat i en lång rad anmärkningsvärda byggnader världen över, och nu får denna sida av RMIG-koncernens verksamhet en egen medieplattform.

Instagram är ett bildbaserat socialt medium och därför som klippt och skuret att bli det nya forumet för kreativ arkitektur och innovativ fasadbeklädnad. När RMIG nu lanserar en Instagram-profil blir det därför med RMIG City Emotion och inspirerande användarfall som det naturliga temat. Profilen på www.instagram.com/rmig_city_emotion/ kommer att vara fylld med överraskande exempel på spännvidden inom perforering och sträckmetall.

Instagram-profilen ligger redan uppe
Vi har redan lagt upp många användarfall på RMIG:s Instagram-profil, och ambitionen är att arkitekter och byggherrar ska inspireras av de många användningsområdena. Solavskärmning, färgskiftningar, konst, bilder och grafik, djärva geometriska figurer och effekter. Det är tydligt att arkitekter tillsammans med RMIG:s specialister och materialexperter har bestämt sig för att utforska gränserna för vad perforerad metall kan användas till. Och de många nya användarfallen tyder inte på att de har nått gränsen ännu.

På RMIG är det en högst medveten strategi att använda just Instagram för att presentera RMIG City Emotion, eftersom det bäst kommer till sin rätt genom bilddokumentation.

Övriga sociala medieplattformar passar bättre för RMIG:s andra koncept, som RMIG Express som säkerställer snabb leverans av perforerad metall och sträckmetall från lager och produktionsanläggningar över hela Europa. I linje med den nya Instagram-profilen uppdateras även övriga plattformar kontinuerligt, så att kunder och samarbetspartners alltid kan hitta nytt innehåll och inspiration.

 RMIG-LÄNKAR:
Instagram

LinkedIn

YouTube

Hemsida


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
RMIG Sweden AB

Västerängsvägen 1
542 22 Mariestad
Sverige
RMIG Sweden AB

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.111