23948sdkhjf

Tenhults Pressgjuteri firar framgång med medlemskap

Tenhults Pressgjuteri blev Metal Supplys 500e medlem, ett självklart steg för företaget för att nå fler kunder
Tenhults Pressgjuteri AB startade 1949 och är ett familjeföretag. Företaget gjuter i aluminiumlegeringar samt Zink och då är det främst zink för offeranoder och Zinklegeringen ZA27. På Tenhults Pressgjuteri märker man knappt av den svajiga konjunkturen, under 2012 har företaget hunnit med att investera för cirka 20 miljoner kronor i nya maskiner. Den senaste investeringen, en helautomatisk robotcell för montering blev klar i förra veckan.

- Tack vare investeringarna så har vi blivit effektivare och med inbyggda kvalitétskontroller i våra robotceller så har vi fått ett mycket bra utfall. Vi har en attraktiv prisbild, korta ledtider och 100% leveranspression, säger marknadschefen Ralph Berggren i ett utlåtande.

Satsar på att synas
Tenhults pressgjuteri har en stark grund att stå på med de nya möjligheter som investeringarna skapat.

-Med dom här investeringarna som vi gjort så är vi väl rustade för nya projekt, därför tyckte vi att det var dags att bli medlem i Metal Supply just nu, för att nå ut till fler potentiella kunder, som vill ta del av vår kompetens, enligt Ralph Bergren.

Vi på Metal Supply är förstås glada över att få välkomna Tenhults Pressgjuteri som dessutom är vår 500e medlem. Det firade vi med tårta och uppvaktning!




Kommentera en artikel (1)
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.071