23948sdkhjf

Maskintillverkaren expanderar till fler länder

De tecknar avtal med en agent i Spanien som har lång erfarenhet inom metallindustrin.
Ronnebybaserade Water Jet Sweden har fått en ny säljrepresentant i Spanien och Portugal. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Det är ofta en fördel att samarbeta med en lokal säljrepresentant i ett land. De har etablerade kontaktnät och unika kunskaper om marknaden och affärskulturen, säger Water Jet Swedens vd Lennart Svensson.

De utökar nu med ytterligare en lokal säljrepresentant i Europa. Från och med februari är Sisteco Máquinas-Herramienta lokal säljrepresentant för marknaderna i de båda länderna.

Det är många år sedan Water Jet Sweden startade i familjen Ryds garage 1993. Med tiden har företaget blivit en stor leverantör av maskiner för vattenskärning i Europa, med kunder i över 40 länder som finns i Asien, Australien och Amerika. Men bolaget ser att det fortfarande finns ett antal europeiska marknader kvar att etablera sig på.

Sisteco Máquinas-Herramienta har lång erfarenhet av metallindustrin. Företaget bildades 1999 men har över 25 års erfarenhet av distribution och försäljning av verktygsmaskiner för kall bearbetning av metaller. En erfarenhet som passar väl in på vattenskärningstekniken.

– Redan vid första kontakt ser vi att våra bolagsprofiler stämmer överens till 100 procent. Alltid kvalitet i första hand, ärligt bemötande och att förse kunderna med bästa möjliga service, säger Ion Berechinaga, försäljningsingenjör på Sisteco

Sistecos huvudkontor ligger i norra Spanien, i staden Elgeta i Baskien, där många metallindustrier finns, och de har ett omfattande nätverk med underagenter som täcker resten av den Iberiska halvön.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078