23948sdkhjf

ABL - nu åter en del i Parsgruppen

Parsgruppen har köpt upp redskabstillverkaren ABL. 25 jobb räddas därmed i Sävsjö.
Parsgruppen meddelar idag att uppköpet av ABL nu är klart och 25 jobb får finnas kvar i Sävsjö.

Redskapstillverkaren ABL är räddat och nu börjar återuppbyggnaden med halva ursprungliga arbetsstyrkan.

Det är Parsgruppen AB som har förvärvat ABL Construction Equipment AB som det nya bolaget kommer att heta och kommer att driva det vidare i en något mindre omfattning än tidigare. Kunder och personal är de stora tillgångarna i ABL. Nu ska tillverkningssätt och styrning av material och produktion förbättras för att skapa en hög och tillförlitlig kvalitets- och leveransnivå.

Källa: Parsgruppen

Om Parsgruppen
Parsgruppen är en av Sveriges ledande leverantör inom tillverkning av produkter för entreprenadmaskiner. Du som kund behöver bara ha kontakt med ett av våra företag för att få tillgång till hela Parsgruppens bredd av produkter och kompetens. Vi hanterar långa och korta produktionsserier med maximal kostnadseffektivitet, rätt kvalitet och hög leveranssäkerhet.

Om ABL
ABL har lång erfarenhet av att tillverka redskap till entreprenadmaskiner. Sedan 1960 har vi tillverkat produkter av hög kvalitet för kunder över hela världen. ABL har 45 medarbetare inom två fabriker, belägna i Sävsjö och Arvika, samt ett försäljningsbolag i Belgien. Vi är idag ledande i norden på att tillverka redskap till hjullastare och grävmaskiner. Konstruktion och produktion av originalredskap sker helt och hållet i Sverige. Dessutom utvecklar vi helt unika special-anpassade produkter efter dina specifika behov.Våra kunder tillhör de största maskinproducenterna världen över.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094