23948sdkhjf

FlexQube tar strategiskt viktig order från Whirlpool

En av bolagets största order inom vitvarusegmentet.
Whirlpool har lagt en order på totalt fyra olika vagnstyper samt en större mängd komponenter från FlexQube med huvudkontor i Göteborg. Ordervärdet är 62 000 dollar och utrullningen betecknas som strategiskt viktig. Det framgår av ett pressmeddelande.

Var kommer ni att producera utrustningen?

– Tillverkningen sker på vårt distributionscenter i Swainsboro, Georgia, uppger FlexQubes vd Anders Fogelberg för Metal Supply.

Utöver att få färdigdesignade vagnar vill kunden även designa och montera kit-vagnar med hjälp av FlexQube systemet på plats i Fall River, Massachusetts. FlexQube kommer bland annat att leverera roterbara hyllplansvagnar, pallvagnar samt olika typer av kit-vagnar för plåtdetaljer.

– Detta är en av våra största orders inom vitvarusegmentet, även om vi även innan denna order levererat till tre av Whirlpools fabriker i USA. Just denna fabrik tillverkar industriella tvättmaskiner och där finns ett behov av ett flexibelt system (på grund av kortare produktserier och lägre tillverkningsvolymer) men ändå mer robusta system än vad fabriken försökt använda sig av tidigare, säger FlexQubes vd Anders Fogelberg.

Whirlpool är en av världens största vitvarutillverkare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.141