23948sdkhjf

Göteborgsbolaget anställer på bred front

Nu tar de in en operativ chef, affärsutvecklare och en installations- och servicetekniker.
Parans Solar Lighting har rekryterat Lennart Ahlstedt som operativ chef med första arbetsdag den 30 januari. Det framgår av ett pressmeddelande.

Bolaget erbjuder solljus för inomhusmiljöer genom ett system som fångar in och leder vidare solens strålar. Parans, som utvecklat och patenterat tekniken, vänder sig främst till fastighetsägare, arkitekter och större arbetsgivare över hela världen. Parans Solar Lightings aktie finns på börslistan Aktietorget. Bolaget har kontor i Göteborg.

Ahlstedt kommer att ansvara för bolagets operativa verksamhet, vilket inkluderar utveckling, inköp, produktion, kvalitet samt installation och service. Närmast kommer Ahlstedt från TTS Marine där han arbetat med att utveckla en Supply Chain-organisation i bolaget. Tidigare har han bland annat arbetat inom Ericsson, SKF och Volvo med supply och sourcing på global nivå.

– Jag känner stor entusiasm inför den nya rollen jag kommer att ta i Parans och ser fram emot att utveckla de nödvändiga förmågorna i bolaget, säger Lennart Ahlstedt, tillträdande operativ chef i Parans.

Vidare så börjar Thorbjörn Leu som affärsutvecklare med ansvar för den nordamerikanska marknaden. Han uppges ha stor erfarenhet av affärsutveckling och försäljning i flera olika branscher och är van vid att arbeta med komplexa säljprocesser. Leu kommer närmast från kartdataföretaget Here där han var Global Account Manager.

Stefan Back börjar också som som installations- och servicetekniker. Han kommer närmast från 3D-printbolaget Arcam och han har sin första arbetsdag den 9 februari.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.08