23948sdkhjf

Biffar upp sig för tillväxt inom infrastruktur och broar

En ny affärschef rekryteras. Även en offertingenjör har anställts till teamet.
Motala Verkstad Group satsar på Infrastruktur och Broar i Norra Europa. Målsättningen är att bibehålla och stärka den nuvarande målsättningen om att vara den ledande mekaniska och tekniska producenten av Infrastruktur och Broar. Det tillkännager bolaget på tisdagsförmiddagen.

Som ett första steg rekryteras Johan Stråhlin som Affärschef. Han uppges ha bred tioårig erfarenhet från Infrastruktur och Broar i Sverige och delar av Norden.

Motala Verkstad Group uppger sig med sin produktionsenhet Motala Verkstad ha en över 100-årig erfarenhet av att konstruera, projektera och producera infrastruktur lösningar baserat på mekanik, hydraulik samt styr & reglerteknik.

De senaste åren hävdar bolaget att det producerat majoriteten av alla nya medelstora och större bromaskinerier på den svenska marknaden.

Teamet uppges även ha stärkts upp med en ny offertingenjör. Nästa steg är att utveckla strategiska allianser för att stärka positionen, heter det vidare.

Motala Verkstad Group fokuserar på tillverkning av produkter som kräver tung maskinbearbetning, svetsning och montering. Kunderna består främst av storföretag med basen i Skandinavien. Bolaget har cirka 160 anställda och en omsättning på omkring 200 miljoner kronor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109