23948sdkhjf

Scanias nya lastbil gör världspremiär i Sverige

Den första riktiga publika visningen av Scanias nya lastbil äger rum på svensk mark.
Det blir under Elmia Lastbil i Jönköping den 24 augusti som de svenska kunderna kommer att få stifta bekantskap med Scanias nya lastbil.

– Det känns speciellt att kunna visa den nya generationens lastbil först på den svenska marknaden. Här kan besökarna på mässan få se och ta på lastbilen på riktigt och det på en världspremiär, säger Peter Kaméus, kommunikationschef Scania-Bilar Sverige.

– I vår inomhusmonter kommer vi dessutom ha en hyttmodul på plats för att så många som möjligt ska få chansen att bekanta sig med den nya inredningen, fortsätter han.

Premiärvisningen blir den publika debuten för 125-årsjubilerande Scanias största satsning någonsin på nya produkter men också tjänster. Under Elmia Lastbil kommer Scania att arrangera återkommande presentationer av den nya lastbilen och de nya tjänsteutbuden, för att visa hur Scania med sin helhetssyn kan stötta åkeriverksamheten.

– Vi är riktigt stolta över att få vara först i världen med att visa den nya lastbilen och att dessutom få göra det här i Sverige, på vår hemmaplan, avslutar Peter Kaméus.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.047