23948sdkhjf

Inission: 40-procentig kapacitetsökning

Investerar i nya maskiner.
I samband med att Inission förvärvade Onrox Group den 14 juni i år, ingick en fabrik i Malmö, en fabrik i Borås samt ett säljbolag i Köpenhamn. Fabriken i Borås hade ett stort behov av en ny ytmonteringslina och därför har Inission valt att investera i en helt ny generation av maskiner från Siemens.

– Det här är en viktig investering och det känns spännande att Inission satsar på vår fabrik. Med den nya ytmonteringslinan får vi en kapacitetsökning på minst 40% som gör det lättare att hantera korta ledtider. Det innebär också större flexibilitet och i slutändan kunder som känner sig tryggare med oss som leverantörer, säger Börje Nilsson, vd på Inissions fabrik i Borås.

Den nya ytmonteringslinan anländer till fabriken i Borås under vecka 29 och ska vara klar att användas någon gång i slutet av sommaren.

Utökar skift
Boråsfabriken har dessutom fått in nya storordrar, vilket satt press på produktionen, och sedan en månad tillbaka har man gått över till treskift.

– Vi är väldigt tacksamma för denna investering. Volymerna ökar och produkterna blir allt mer komplexa. Den nya linan innehåller den senaste teknologin och det behövs för att kunna möta kundernas framtida behov, sägerr Lennart Melin, Teknik & Marknadschef på Inissions fabrik i Borås.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079