23948sdkhjf

Nytt center för ytbehandling

Expanite inviger anläggning för ytbehandling och värmebehandling i Tyskland.
Den danska pionjären inom ytbehandling av rostfritt stål, Expanite A/S, öppnar under sommaren 2016 ett toppmodernt servicecenter i Frickenhausen i närheten av Stuttgart. Med det nya centret, som totalt är 1 000 m2 stort, kommer Expanite närmare några av bolagets viktigaste kunder och marknader och kan därmed höja servicegraden ytterligare.

– Vi valde Stuttgart-området som nav för att möta den ökande efterfrågan som vi har från både Sverige och Tyskland samt övriga Centraleuropa. Genom våra korta leveranstider, i princip från dag till dag, tillsammans med Expanites unika processer för härdning av rostfritt stål, kan vi erbjuda våra kunder reella konkurrensfördelar, säger Thomas Abel Sandholdt, vd hos Expanite A/S, i ett pressmeddelande.

Servicecentret i Stuttgart blir Expanites tredje center, förutom de redan etablerade anläggningarna i Danmark och USA. De tre anläggningarna kommer att ha ett tätt samarbete för att erbjuda kunderna den bästa möjliga service och prestanda, oberoende av belägenhet och behov.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079