23948sdkhjf

BE Group: Långsiktigt samarbete ger resultat

”Billigare och i många sammanhang bättre”.
Tack vare BE Groups långvariga samarbete med den finska ståljätten Outokumpu så finns plåten 316Plus nu tillgänglig för leverans i flera dimensioner.

”Billigare och i många sammanhang även bättre. Så skulle man lite kaxigt kunna beskriva den nya rostfria plåten från Outokumpu.”, skriver BE Group i ett pressmeddelande.

– 316Plus är en syrafast kvalitet där man sänkt molybdenhalten och istället ökat andelen krom. Kromet är billigare och ger i vissa fall även bättre korrosionsbeständighet jämfört med den vanliga 316-plåten, säger en nöjd Stefan Nilsson, BE Groups produktchef för rostfritt stål.

316Plus passar i många olika applikationer, bland annat fasader, vattenrening, tankar, värmeväxlare och inom processindustrin. Dessutom är priset som sagt konkurrenskraftigt.

– Den nya plåten gör BE Group ännu starkare på rostfritt, konstaterar Stefan Nilsson.

Roadshow
För att ge nyfikna kunder en möjlighet att bekanta sig med 316Plus, genomför BE Group och Outokumpu en gemensam roadshow under våren och hösten 2016. Den 10:e maj besöktes Karlstad, och den 26:e samma månad var det dags för Sundsvall. Till hösten rullar det vidare till bland annat Norrköping, Stockholm, Göteborg och Malmö.
Kommentera en artikel (3)
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094