23948sdkhjf

De blir AP&T:s nya chefer

Tre nya Sales Managers har rekryterats.
Som en del i AP&T:s ambitiösa tillväxtstrategi har företaget nyligen förstärkt sin globala säljorganisation med Håkan Rydenborg Andreas Silfversparre samt Anders Högbom som nya Sales Managers.

Med sina specialistkunskaper och breda erfarenhet kommer de att spela en viktig roll i framtagningen av konkurrenskraftiga produktionslösningar optimerade för kundernas behov.

– Vi siktar på att fortsätta öka vår omsättning kraftigt under de kommande åren. För att kunna göra det vässar vi hela tiden vår organisation med målet att kunna leverera exakt de lönsamma lösningar kunderna behöver. Våra nya Sales Managers kommer att fungera som ett starkt stöd för våra säljbolag i samarbetet med kunder runt om i världen, säger Magnus Svenningsson, Director Technical Sales på AP&T, i ett pressmeddelande.

Alla tre har rekryterats externt men Håkan Rydenborg och Andreas Silfversparre har tidigare i sin karriär arbetat inom AP&T:s serviceorganisation.

– Båda tillför ny, värdefull expertis inom flera områden men har också teoretisk och praktisk kunskap om våra produkter och processer sedan tidigare. Det ger dem en flygande start och är något som våra kunder kommer att ha stor nytta av, säger Magnus Svenningsson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.095