23948sdkhjf

WM Press AB växlar upp

”Vi frigör värdefull produktionskapacitet”, kommenterar VD.
WM Press AB har fått kontrakt på åtta nya större pressverktyg och genom att själva investera i mobila verktygsväxlare från Agab kan de hantera alla större verktyg.

– Ett enkelt och smart sätt är att frigöra värdefull produktionskapacitet tack vare minimerade ställtider, säger WM Press VD Jan Alexiusson i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Vi kunde inte hantera verktygen på ett säkert sätt med en stor inhyrd truck. Eftersom vår yta är begränsad investerade WM Press i kompakta mobila och säkra verktygsväxlare.

För att kunna erbjuda högre tillverkningskapacitet har WM Press, förutom investeringen i mobila verktygsväxlare, även köpt snabbspännare från AGAB. Detta är två viktiga ingredienser till snabb och säker omställning i pressarna. Agabs mobila system anpassas till alla de stora presslinjerna där också kapitalkostnaden är som högst. Och korta ledtider ger konkurrensfördelar och ökat förtroende mot kunderna.

– Våra kunder förväntar sig att vi är flexibla med smarta lösningar och kan leverera snabbt, och då måste vi hela tiden se till att skapa förutsättningar för detta, säger Thomas Pakruhn produktionsansvarig på WM Press AB i Helsingborg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078