23948sdkhjf

De skapar marknadens starkaste erbjudande

Hydac och Momentum Industrial har ingått ett partneravtal med målsättningen att skapa marknadens starkaste hydraulikerbjudande för svensk industri.
Genom ett utökat samarbete med Momentum kommer Hydacs högkvalitativa komponenter inom hydraulik nu att erbjudas till industriföretag i hela Sverige. Detta sker via Momentums distributionsnätverk med lokal försäljning och lagerhållning på ett 30-tal orter. Samarbetet ger även såväl Hydac som Momentum goda möjligheter att erbjuda tillhörande servicetjänster inom ”MRO”, Maintenance-Repair-Operations, som exempelvis filterbyten.

– Genom att få tillgång till Momentums betydande lokala kompetens och tillgänglighet av produkter inom MRO-industrin ser vi med tillförsikt på vårt samarbete där Momentum kommer att kunna komplettera Hydac på ett förträffligt sätt, säger Joakim Fond, VD på Hydac, i ett pressmeddelande.

– Vår framgång inom MRO-industrin präglas av att kunna ge våra kunder en hög teknisk support samt hög tillgänglighet av våra produkter, säger Joakim Fond, VD på Hydac.

I över 50 år har Hydac utvecklat och tillverkat komponenter, system och kompletta lösningar för hydraulik, filtrering, smörjning samt kylning. Tillsammans med Momentum kommer företagen att kunna erbjuda såväl produkter som värdeskapande tjänster som bidrar till mer hållbar produktion för kunderna – med sänkta totalkostnader över tid.

– Härigenom kan Hydac och Momentum tillsammans stärka kundernas konkurrenskraft och lönsamhet!, säger Momentums vd, Jimmy Norlinder, och fortsätter:

– Hydac är ett av de starkaste varumärkena inom hydraulik i Sverige och det är mycket glädjande att de ser oss som marknadens bästa partner.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079