23948sdkhjf

Rekordförsäljning för Axxos Industrisystem

Första halvåret 2015 var företagets bästa halvår någonsin.
Axxos Industrisystem AB ser en fortsatt stor efterfrågan för Axxos OEE, både på den svenska marknaden och internationellt. Företaget kan summera en rekordförsäljning för första halvåret 2015.

– Den starka utvecklingen beror delvis på ett allt större intresse hos industriföretag att följa upp sin produktion och arbeta med ett strukturerat förbättringsarbete. Men den största anledningen till tillväxten är det stora förtroendet som Axxos har byggt upp hos såväl svenska som utländska kunder, säger Marketing Director Axxos Industrisystem Mats Elmwall till Metal Supply.

– Att vi fortsatt tar marknadsandelar ser jag som ett kvitto på att Axxos levererar det kunderna vill ha, fortsätter han.

Säljframgångarna har nu också lett till att företaget gett sig ut på jakt efter nya medarbetare.

– Intresset för att arbeta med produktionsuppföljning på koncernnivå ökar också och vi har under den senaste tiden inlett samarbete med nya industrikoncerner. För att möta behoven från fler och större kunder har vi redan anställt sex nya medarbetare under 2015. Rekryteringen fortsätter under och efter sommaren, säger Henrik Renström, Sales Manager Axxos Industrisystem AB.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.064