23948sdkhjf

Delete öppnar Karlstadkontor

Delete öppnar en ny industrisaneringsavdelning i Karlstad samtidigt som även Göteborg förstärks.
– I Karlstad drar vi igång två olika delar. Dels den i företaget redan inarbetade industrisaneringen, men vi kommer också att erbjuda relining. Det är en licensierad produkt som vi i dag är ensamma i Skandinavien om, säger Petri Virtanen, affärsområdeschef, i ett pressmeddelande.

Reliningen innebär i korthet att Delete gör beläggningsarbeten inuti rör, reservorarer och cisterner av både stål och betong. Tekniken är även godkänd för dricksvatten.

På avdelningen i Göteborg har man fram tills nu varit tre anställda. Göteborg blir nu en komplett industrisaneringsavdelning från att tidigare mest riktat sig mot byggservice och värmeverk. Avdelningen flyttar till nya, fräscha och ändamålsenliga lokaler samtidigt som de rustas upp med ny högtrycksutrustning och en hel del kompetens i form av nyanställningar. 



– Vi är oerhört glada över den kompetens vi lyckats knyta till oss i bägge etableringarna. I Göteborg kommer Michael Johansson och hans medarbetare in. De har länge verkat i branschen och har därför med sig ett ovärderligt nätverk, en gedigen kompetens och kunskap om industriservice. Jag känner därför ingen större oro över att vi väljer att starta upp i det som anses vara vår lågsäsong, det är snarare sådana vi är – vi ser möjligheter inte problem, säger Petri Virtanen.



Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094