23948sdkhjf

Additiv tillverkning i fokus

Affärsnytta och innovation. Där har du årets fokus när återigen cirka 1200 utställare samlas på drygt 18 000 kvadratmeter.
– Det känns fantastiskt inför årets mässa. Elmia Subcontractor är utsåld, intresset är stort och trots en svårbedömd konjunktur finns ett ”go” i underleverantörerna som jag är övertygad om kommer att visa sig på mässan, säger projektledare Karla Eklund.

Hon betonar att mässan ska vara en bas för affärer och kontakter – men också för inspiration och utveckling.

– Det är viktigt för oss att alltid ha ett finger i luften och visa för underleverantörerna vad som är på gång, i Sverige såväl som i resten av världen. Därför sätter vi i år extra fokus på additiv tillverkning, ett ämne som är mer aktuellt än någonsin.

Fortsatt satsning på Subcontractor InnoDex
I år har man bjudit in några av världens tyngsta namn på området, som kommer att ge sin syn på 3D-printteknikens framtid, samt möjligheter och begränsningar. Men också hur underleverantörerna kan hantera de snabba förändringarna som sker.

– En av huvudtalarna är Terry Wohlers, världens främsta auktoritet inom 3D-printning, som anlitas som expert av bland annat ABB, NASA, Apple och Airbus, berättar Karla Eklund.

Årets mässa innebär också en fortsatt satsning på innovationsarenan Subcontractor InnoDex. Arenan riktar sig särskilt till produktutvecklare, konstruktörer och designers och visar smarta och hållbara material, innovativa produkter och tekniker i utställningar, workshops och föreläsningar.

– Vår strävan är att alltid erbjuda branschen, inte bara det de efterfrågar, utan även det de inte visste att de vill ha.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.125