23948sdkhjf

Thermotech blir systerbolag till Indexator

Den nya ägarstrukturen ska stärka affärsutvecklingen.
Thermotech Scandinavia AB ägs till 2/3 av Hans och Pia Jonsson med bolaget Cinox AB. I samband med en förändrad ägarstruktur, som trädde i kraft den 1 oktober 2014, bildades två separata bolag där Anders Jonsson går in som huvudägare i Indexator Rototilt Systems, medan Hans och Pia Jonsson träder in som huvudägare i Indexator Rotator Systems. De tidigare delägarna Lise-Lottie Östlund och Åke Karlsson lämnar verksamheterna.

Stora fördelar med systerbolag
Hans och Pia Jonsson kommer fortsatt att äga 2/3 av Thermotech Scandinavia AB, som därmed blir ett systerbolag till Indexator Rotator Systems AB. 1/3 ägs fortsatt av Anders Andersson, VD på Thermotech Scandinavia AB.

Med den nya strukturen vill ägarna skapa en stabil grund för fortsatt affärsutveckling och stärka det lokala ägandet och engagemanget.

- Vi ser stora fördelar med att bli ett systerbolag till Indexator Rotator Systems AB. Trots att vi är i helt olika branscher finns goda möjligheter till samarbete, kunskapsutbyte och synergier. Vi kommer dessutom att ingå i en finansiellt stark koncern, säger Anders Andersson, VD på Thermotech Scandinavia AB, i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078