23948sdkhjf

SKF förvärvar två bolag

Affärerna stärker SKFs serviceerbjudande.
SKF har förvärvat två företag som del av strategin att stärka sitt serviceerbjudande. Ett av dessa är GLOi, ett Svenskt företag som jobbar med lösningar inom uppriktningsteknik. Det andra är Hofmann Engineering North America, som jobbar inom specialisttekniktjänster, baserat i Ontario i Kanada.

-En viktig del av vår strategi är att öka affärerna för vår serviceplattform, både organiskt och genom förvärv, säger Vartan Vartanian, chef för SKF Industrial Market, Regional Sales and Service, i ett pressmeddelande. GLOi:s tekniska expertis kommer hjälpa oss att öka försäljningen av våra erbjudanden inom uppriktning och tillståndsövervakning. Att ha deras kunnande inom SKF gör att vi stärker vår ställning i lanseringen och vidareutvecklingen av både generiska uppriktningsverktyg och avancerade applikationsspecifika uppriktningssystem.

- Hofmann Engineering North America är erkända för sina stora kuggdrev- och växellådslösningar och sin slipningsexpertis. Deras oerhört rutinerade personal och högkvalitativa tjänster kommer att bidra mycket till vårt erbjudande för både originaltillverkare och eftermarknadskunder genom vårt SKF Solution Factory nätverk, fortsätter Vartan Vartanian.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.125