23948sdkhjf

Callo Sintermetall investerar

Företaget har köpt in ett nytt affärssystem från Prosmart.
I början av 2010 började Callo Sintermetall att titta på ett nytt affärssystem. Till slut föll valet på Prosmart och nyligen levererades ett affärssystem för tillverkande företag.

– Ja, vi har haft kontakt med Prosmart i säkert 15 år och när vi bestämde oss för att byta affärssystem föll valet på dem. Framförallt ville vi byta för att det gamla inte hade uppdaterats på länge och i Prosmarts system såg vi också vissa likheter med vårt existerande, säger Andreas Krona, försäljningschef på Callo, i ett pressmeddelande

Precis som namnet avslöjar är Callo Sintermetall verksamt inom sintermetallbranschen, där det endast finns en handfull aktörer i Norden.

– Vi är ett underleverantörsföretag med kunder inom industrier som fordon, verkstad, möbler och forest & garden. Cirka 50 procent av vår produktion går på direktexport, resten säljs inom Sverige, berättar Andreas Krona, försäljningschef på Callo, i ett pressmeddelande.

Bolaget har haft en positiv utveckling ända sedan starten 1979 och har etablerat sig starkt inom sitt område. Idag har företaget ett 40-tal anställda.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.156