23948sdkhjf

Atlas Copco förvärvar två amerikanska bolag

Avtal har tecknats om köp av kompressorverksamheterna i National Pump & Compressor Ltd. och McKenzie Compressed Air Inc.
Atlas Copcos USA-baserade Quincy Compressor LLC har slutit avtal om att förvärva kompressorverksamheterna tillhörande National Pump & Compressor Ltd. och McKenzie Compressed Air Inc.

Verksamheterna fokuserar på distribution, service och uthyrning av kompressorrelaterad utrustning för användning inom områden som tillverkning, bygg och anläggning, petrokemi, raffinering och oljeutvinning.

- Förvärven stärker Quincy Compressors närvaro i Texas ytterligare, speciellt i Gulfkust-regionen, säger Stephan Kuhn, chef för Atlas Copcos affärsområde Kompressorteknik, i ett pressmeddelande. Vi kommer att bygga på National Pump & Compressors och McKenzie Compressed Airs utmärkta arbete, och fortsätta leverera högkvalitativa produkter och service till våra kunder.

National Pump & Compressor har sin verksamhet i Texas och Alabama, medan McKenzie Compressed Air fokuserar på Texas. Verksamheterna som förvärvas har totalt cirka 120 anställda,
och all personal förväntas bli del av Quincy Compressor.

Förvärven förväntas slutföras under andra kvartalet 2014.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079