23948sdkhjf

Elva blir en inom mekanisk transmission

Genom ett samgående av elva bolag tydliggör NTT Group sin unika bredd inom mekanisk transmission.
Sedan 1 april förenas elva leverantörer av mekaniska transmissionsprodukter och tjänster i norra Europa i ett gemensamt varumärke: NTT Group. Men företagsgruppen är inte ny. Samtliga bolag har länge varit en del av koncernen Nordisk Transmissionsteknik AB, vars förkortning nu blir dess nya gemensamma varumärke, NTT Group.

– Vi gör detta för att tydliggöra vår unika produktbredd. Att vi är den enda leverantör av mekaniska transmissionsprodukter som våra kunder behöver, med flera olika bolag som samverkar i grunden. Vi tror det blir lättare för kunderna att förstå hur vi kan hjälpa dem, säger Berndt Denberger, ägare och CEO på NTT Group, i ett pressmeddelande.

De största företagen inom gruppen är Mölndals Industriprodukter AB och Kedjeexperten i Lingbo AB, Kilab. Övriga företag är Vittsjö Mekaniska Verkstads AB, Conveyorteknik Sweden AB, Svenska Transmissionsprodukter AB, STP, Sandarne Legomekan AB, SLM, SKS Nylunds AB, Mölndals Industriprodukter A/S, Mölndals Industriprodukter AS, Mölndals Industriprodukter Polska Sp. z o.o. och KAHI ecotec GmbH.

NTT Group är det gemensamma varumärket för alla bolagen i gruppen. Men samtliga bolag kvarstår i samma juridiska enheter och med samma företagsnamn som tidigare.

Om NTT Group
NTT Group erbjuder marknadens bredaste sortiment av produkter inom mekanisk transmission. Man utför också montage av transportörkedjor och rullkedjor, besiktningar och renoveringar av kedjetransportörer samt reparationer av växellådor.

NTT Group producerar i egna fabriker och köper in artiklar för försäljning till industrin. Man verkar i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland och Polen. Sedan starten 1969, med företaget Mölndals Industriprodukter, ligger huvudkontoret i Mölndal.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063