23948sdkhjf

Ny verktygsakut öppnar

Nu har Ltech AB verktygssvetsning i Bredaryd slagit upp dörrarna.
I januari i år öppnade Patrik Karlsson Ltech AB verktygssvetsning i Bredaryd. Företagets grundutbud är lasersvetsning och TIG svetsning, dessutom har investeringar i en anlöpningsung genomförts.

- Jag tycker om att hjälpa folk och försöka lösa deras problem. Att ha kundkontakten är väldigt roligt och det är verkligen som en liten verktygsakut. Ibland står de här och väntar under tiden. Det blir rätt så snabba puckar men det är ju det som är kul. Ingen dag är den andra lik!, säger Patrik Karlsson, till gnosjoregion.se.

Erfarenhet och kunskap viktiga konkurrenskrafter
Patrik Karlsson har 15 års erfarenhet av branschen och menar att kunskap och erfarenhet om olika typer av stål och dess egenskaper väger tungt i kampen om jobb.

- Ibland kan det vara lite av ett detektivarbete att få fram uppgifterna på gamla verktyg, men det är viktigt så att man kan förvärma rätt, hålla rätt svetstemperatur och anlöpa efter svetsningen, säger han. Den kunskapen är också viktig för att jag i dialog med kunden ska kunna lägga rätt tillsatsmaterial med rätt hårdhet.

Framöver planerar Patrik Karlsson att investera i fler svetsar och på sikt vill han också anställa medarbetare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078