23948sdkhjf

Norrhults Stålgjuteri i ny ägarprofil

SK Industristeel förvärvar nu en majoritet av bolagets aktier.
Norrhults Stålgjuteri AB har från den 1 mars 2014 fått ny ägarprofil. Nuvarande VD tillsammans med två nyckelkompetenser förvärvar genom bolaget SK Industristeel AB merparten av aktierna i Norrhults Stålgjuteri AB.

Norrhults Stålgjuteris tidigare ägare och grundare kommer att fortsätta arbeta i bolaget och kommenterar ägarbytet som en mycket bra lösning för bolaget, där man nu säkrar de satsningar man gjort under åren på sina viktiga strategiska affärsområden.

Företagets VD Stefan Korzonek ser fram emot att driva bolaget vidare mot de marknadsområden man tidigare inriktat sig mot och man kommer även att fortsätta utvecklingen av nya marknader och applikationer. Företaget står inför ett flertal nya viktiga satsningar i sin förädlingskedja och ser sig inte som bara ett gjuteri utan även som en funktionsleverantör.

- Många av våra kunder vill utveckla sina leverantörer till att kunna erbjuda en högre förädlingsgrad än tidigare, för att själva öka sin kapacitet och flexibilitet samt minska sina kostnader. Vi har kommit långt i denna fas där vi kan förse våra kunder med produkter som är helt vidareförädlade, säger Stefan Korzonek i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079