23948sdkhjf

Laserskärcell från Stjernberg Automation

Säljes
Förfallodatum
den 31 december 2019
Skick
Ny

Jämfört med traditionella femaxliga laserskärmaskiner erbjuder robotlaserskärlösningar stora kostnadsfördelar och sparar produktionsutrymme. I många fall tillåter robotiserad laserskärning att en eller flera dyrare tillverkningsprocesser kan elimineras, vilket resulterar i effektivare produktionsprocesser. Våra 3D-laserskärceller reducerar investeringskostnaden med upp till 35%.

Vi använder en fiberöverförd laser till roboten. Denna lasertyp ger bra skärsnitt samt har hög verkningsgrad och låga driftskostnader, och används därför mer och mer även i “traditionella” maskiner. Fibern medger att vi kan använda robotens rörelsefrihet fullt ut.

Genom att utrusta robotarna med programvarorna, RobotWare Cutting och RobotStudio Cutting PowerPac, är det lätt komma igång snabbt med plug-and-play för de flesta laserskärapplikationer.

Kombinera olika storlek på cellen med hanteringslösningar, integrerade
monterings- och förpackningsoperationer, flera laserprocesser (som
lasermärkning och lasersvetsning). Stjernberg Automations skärcell är en komplett lösning där du som kund får alla fördelar förpackad i vår flexibla lasersäkerhetsklassade robotcell med en mängd olika tillval. Skärcellen är baserad på vår mer än 20-åriga erfarenhet av automatiserade laserprocesser.

---> Läs mer
Säljare
Stjernberg Automation AB
Magasinsgatan 29
Box 10277
434 23 Kungsbacka
Sverige

Leif Ahlman
Telefon: +46 0300-521 861


Se hemsidan
Se flera maskiner
Se hela profilen
Kontakta säljare

Tipsa en kollega

0.119