23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

OCS Overhead Conveyor System - Interna transportsystem

Säljes
Förfallodatum
den 31 maj 2021
Skick
Ny

OCS erbjuder ett komplett utbud av interna transportsystem med conveyors för produktionsprocesser, monteringslinjer och lagringssystem. Systemen har alla nödvändiga funktioner såsom power & free buffertar, arbetsstationer, växlar, kurvor, vertikalconveyor och automatiska lastpositioner. Då OCS eget system med hängconveyors är modulärt uppbyggda standardkomponenter kan vi snabbt och smidigt anpassa och förädla processerna även efter installation och driftsättning.

Grunden till OCS framgång är kontrollen över vår egen produktion i Sverige, men framförallt vår friktionsbaserade patenterade teknik för hängande conveyors. En teknik som innebär att vi kan erbjuda den moderna industrin lösningar som är rena och oljefria, ergonomiska och tysta samt mycket flexibla för snabba omställningar. Vidare har vår långa erfarenhet gett oss en stark ställning som specialister på lean produktion, genom vilken vi hjälper våra kunder att skapa den mest optimala lösningen.

En leverantör är allt som behövs
Vi analyserar din verksamhet och presenterar ett genomtänkt förslag med den bästa lösningen sett både ur ett produktions- och ekonomiskt perspektiv. Varje behov och varje produkt är unik och produktbäraren anpassas till de flesta typer av gods. Vi skräddarsyr den optimala lösningen för just din produktion och ditt utrymme. 

Produkter & komponenter
OCS erbjuder ett brett utbud av hängande transportsystem  för ett stort antal olika branscher och processer.  Systemen innehåller olika funktioner såsom buffertar, arbetsstationer, växlar och kurvor. Anpassningar görs utifrån varje enskilt behov. Modulärt uppbyggda standardkomponenter gör att man enkelt kan utföra förändringar vid vidareutveckling av produktionsprocessen.

Kvalitet
OCS använder ett kvalitetsledningssystem som följer ISO 9001 standard. För OCS är hög kvalitet samma sak som nöjda kunder. För detta krävs att hela upplevelsen av OCS – våra materialhanteringssystem, kontakten med säljaren och sedan projektledaren, implementeringen, dokumentationen och efterservicen – är av högsta kvalitet rakt igenom.

Fakta om OCS:
Vår affärsidé: 
Genom att erbjuda smarta interna transportsystem bidrar OCS till sina kunders lönsamhet.

  • Ägare: Axel Johnson International, Christer Lundgren, Kenth Almqvist och Mathias Frunz. 
  • Huvudkontor och produktion: Borås, Sverige
  • Försäljningskontor: Sverige, Tyskland, Storbritannien, Tjeckien, USA och Japan.
  • Marknader: 30 länder
  • Installerade system: Ca. 500
  • Anställda: 50 (120 globalt)
  • Omsättning: 10 Mn Euro (24 globalt)
  • Certifieringar: ISO 9001 Kvalitet, ISO 14 001 Miljö och EN 1090-1Säljare
OCS Overhead Conveyor System AB
Stormgatan 9
504 64 BORÅS
Sverige

Telefon: +46 033-23 34 40


Se hemsidan
Se hela profilen
Kontakta säljare

Tipsa en kollega

0.187