23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

OCS Interna transportsystem

Säljes
Förfallodatum
den 5 december 2020
Skick
Ny

Ett effektivt produktionssystem med korta genomloppstider är livsnödvändigt för varje företag som vill vara konkurrenskraftigt. Från råvarulager, genom produktionen och fram till leverans måste systemet kombinera effektivitet och full flexibilitet med absolut tillförlitlighet. Vi presenterar anpassade lösningar för just din verksamhet vilket innebär att lösningen kan bestå av hängtransportörer, rullbanor, kedjetransportörer, och/eller bandtransportörer.
OCS sköter allt från design, projektering till driftsättning. Vi har spetskompetens inom monteringslinjer, orderplockning, orderstyrd produktion, sortering, buffertering, lagrings- och distributionsprocesser.

Erfarenhet och kreativitet
OCS har över 40 års erfarenhet inom interna transportsystem. Våra kreativa medarbetare kan allt som är värt att veta inom interna transportsystem. Det gör att du kan känna dig trygg i hela processen - från analys - till implementeringsskedet.

En kombination av erfarenhet och nytänkande leder oss vidare och garanterar att vi alltid ligger i framkant av utvecklingen. Detta ger dig en garanti för att du får högkvalitativ ”know-how” tillsammans med ett av de bästa transportsystemen på marknaden.

En leverantör är allt som behövs
Vi analyserar din verksamhet och presenterar ett genomtänkt förslag med den bästa lösningen sett både ur ett produktions- och ekonomiskt perspektiv.

Produktivitet, Lean production, Just-In-Time, World Class Manufacturing, lönsamhet - med OCS som leverantör får du den smartaste lösningen med en och samma partner.

Global närvaro
Huvudkontor i Borås och försäljningskontor i Löhne, Tyskland. Vi representeras i Europa, USA, Japan, Korea och Australien av olika partnerföretag. OCS har fler än 300 system installerade i fler än 35 länder och 5 kontinenter.

Produkter & komponenter
OCS erbjuder ett brett utbud av tak- och golvtransportörer för varierande branscher och processer. Systemen innehåller olika funktioner såsom buffertar, arbetsstationer, växlar och kurvor. Anpassningar görs utifrån varje enskilt behov.
Modulärt uppbyggda standardkomponenter gör att ni enkelt och snabbt kan utföra förändringar vid vidareutveckling av produktionsprocessen.

Varje behov och varje produkt är unik och produktbäraren anpassas till de flesta typer av gods. Vi skräddarsyr den optimala lösningen för just din produktion och ditt utrymme. Det är det vi menar när vi säger

...your need - our know-how

Vår affärsidé
Genom att erbjuda smarta interna transportsystem bidrar OCS till sina kunders lönsamhet.

Kvalitet
OCS använder ett kvalitetsledningssystem som följer ISO 9001 standard. För OCS är hög kvalitet samma sak som nöjda kunder. För detta krävs att hela upplevelsen av OCS – våra materialhanteringssystem, kontakten med säljaren, implementeringen, dokumentationen och efterservicen – är av högsta kvalitet rakt igenom.

Utbildning
I samband med installation planerar vi in utbildning för er personal. Under utbildningen överlämnas dokumentation som användarmanual, underhållsmanual, felsökningsmanual och ritningar.

Reservdelar och teknisk support
Ett systems livslängd och funktion beror mycket på service och underhåll. Ett förebyggande underhåll minimerar risken för avbrott i den dagliga produktionen. Kritiska reservdelar bör alltid finnas nära till hands om olyckan är framme. Vi erbjuder alltid ett reservdelsförslag vid kontraktsgenomgång
Säljare
OCS Overhead Conveyor System AB
Stormgatan 9
504 64 BORÅS
Sverige

Jennie Erlén
Telefon: +46 333401270


Se hemsidan
Se hela profilen
Kontakta säljare

Tipsa en kollega

0.131